Combo

Bovenste Rij: Manon de Zwarte, Evy van Daalen Onderste Rij: Stijn Baas, Jens Goudzwaard

Pianiste

Eveline de Zwarte – Geertse is sinds januari 2013 toetseniste bij Happy Voices. Ze is geboren op 6 juli 1971 te Vlissingen, waar ze ook opgroeide. Vanaf haar achtste jaar heeft ze ruim 10 jaar pianolessen gevolgd aan de Zeeuwse Muziekschool en sinds haar 17e begeleidt ze ook koren. Eerst in Vlissingen, bij het toenmalige Vlissings Jongerenkoor en van 1990 tot 2011 in Kapelle-Biezelinge, bij het jongerenkoor en combo Nova Melodica. 

Ze is getrouwd met Peter en heeft twee kinderen. Sinds 1997 is ze woonachtig op Zuid-Beveland. Ze heeft erg veel zin om bij Happy Voices het gat op te vullen dat haar voorganger achterliet.

Fluitiste

Eline van Daalen kwam  in 2003 bij het koor Happy Voices om te zingen. Ze zong mee met de sopranen en dat beviel haar erg goed. Eline had het erg naar haar zin binnen het koor.

Toen een aantal jaar geleden haar langgekoesterde wens om dwarsfluit te leren spelen in vervulling ging, veranderde er echter het één en ander: Eline ging af en toe een lied meefluiten! Dat vond ze zo leuk om te doen dat ze sindsdien erg weinig meer heeft gezongen. Eline geniet ervan om mee te mogen spelen tijdens de optredens, om zo ook op die manier Gods Naam groot te maken.

Jong Combo

Regelmatig wordt ons combo extra versterkt door ons jong-combo waar we super trots op zijn! Stijn Baas op het drumstel, Jens Goudzwaard op zijn gitaar, Evy van Daalen op haar viool en Manon de Zwarte op haar saxofoon. Het leuke hiervan om te weten is dat het allemaal kinderen zijn van koorleden.